Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - AZ met gehavende ploeg naar Zweden

AZ met gehavende ploeg naar Zweden

Zeven spelers moeten de ontmoeting van AZ met IFK Gteborg in de derde voorronde van de Europa League aan zich voorbij laten gaan. De Alkmaarders verdedigen donderdag in Zweden een 2-0-voorsprong uit het eerste duel.

Alle WK-gangers zijn inmiddels terug bij de club, maar middenvelder Stijn Schaars en doelman Sergio Romero krijgen nog rust. Brett Holman, Hector Moreno en Simon Poulsen zijn wel weer van de partij na het toernooi in Zuid-Afrika.

Charlison Benschop en Nick Viergever, vorige week basisspelers in de thuiswedstrijd, zijn geblesseerd afgehaakt. Benschop heeft een spierblessure aan zijn bovenbeen en Viergever heeft enkelklachten. Rasmus Elm heeft al langer problemen met hetzelfde gewricht. Doelman Esteban (buikspier) en spits Jonathas (hamstring) zijn ook niet fit genoeg.

Desondanks reist AZ woensdag met twintig spelers naar ScandinaviŽ. Bij winst plaatst de ploeg van trainer Gertjan Verbeek zich voor de vierde voorronde. Daarin is een plek in de groepsfase van de Europa League te verdienen.

Bron: FC Update


Gepost door: Erenieuws op 04-08-2010 11:38

Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!
Reacties

Gepost door: AnhnAn7fsAfv op 13-01-17

What a plerusae to meet someone who thinks so clearly


Reageren
Naam
Email
Bericht