Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Ajax hoopt op Lindgren

Ajax hoopt op Lindgren

THESSALONIKI - Trainer Martin Jol van Ajax hoopt in de return tegen PAOK in de derde voorronde van de Champions League te kunnen beschikken over Rasmus Lindgren. De Zweedse middenvelder heeft lichte spierklachten. ''Ik hoop op een akkoord van de dokter'', aldus Jol op de persconferentie in Thessaloniki.

Lindgren deed een deel van de training met de groep mee en ging daarna individueel aan de slag. Jol neemt in samenspraak met de medische staf woensdag een besluit over het meespelen van de Zweed. De Amsterdammers moeten het woensdag sowieso doen zonder Eyong Enoh, die zaterdag in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen FC Twente een hamstringblessure opliep. Zijn vervanger Lindgren stapte in datzelfde duel ook geblesseerd van het veld. ''Als Lindgren afvalt, heb ik weinig middenvelders. Ook daarom is Ismail Aissati mee. Hij kan ook op rechts en links spelen.''

De eerste wedstrijd tegen PAOK vorige week in de ArenA einidigde in 1-1. Ajax zal in Griekenland dus minimaal één keer moeten scoren om de laatste voorronde van de Champions League te bereiken. (ANP/AK)

Bron: AD Sportwereld

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: Erenieuws op 04-08-2010 08:35

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nú de €100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang €50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu €50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 04-08-2010 08:35

THESSALONIKI - Trainer Martin Jol van Ajax hoopt in de return tegen PAOK in de derde voorronde van de Champions League te kunnen beschikken over Rasmus Lindgren. De Zweedse middenvelder heeft lichte spierklachten. ''Ik hoop op een akkoord van de dokter'', aldus Jol op de persconferentie in Thessaloniki. Lindgren deed een deel van de training met de groep mee en ging daarna individueel aan de slag. Jol neemt in samenspraak met de medische staf woensdag een besluit over het meespelen van de Zweed. De Amsterdammers moeten het woensdag sowieso doen zonder Eyong Enoh, die zaterdag in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen FC Twente een hamstringblessure opliep. Zijn vervanger Lindgren stapte in datzelfde duel ook geblesseerd van het veld. ''Als Lindgren afvalt, heb ik weinig middenvelders. Ook daarom is Ismail Aissati mee. Hij kan ook op rechts en links spelen.'' De eerste wedstrijd tegen PAOK vorige week in de ArenA einidigde in 1-1. Ajax zal in Griekenland dus minimaal één keer moeten scoren om de laatste voorronde van de Champions League te bereiken. (ANP/AK)


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>