Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Ajax hoopt op Lindgren

Ajax hoopt op Lindgren

THESSALONIKI - Trainer Martin Jol van Ajax hoopt in de return tegen PAOK in de derde voorronde van de Champions League te kunnen beschikken over Rasmus Lindgren. De Zweedse middenvelder heeft lichte spierklachten. ''Ik hoop op een akkoord van de dokter'', aldus Jol op de persconferentie in Thessaloniki.

Lindgren deed een deel van de training met de groep mee en ging daarna individueel aan de slag. Jol neemt in samenspraak met de medische staf woensdag een besluit over het meespelen van de Zweed. De Amsterdammers moeten het woensdag sowieso doen zonder Eyong Enoh, die zaterdag in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen FC Twente een hamstringblessure opliep. Zijn vervanger Lindgren stapte in datzelfde duel ook geblesseerd van het veld. ''Als Lindgren afvalt, heb ik weinig middenvelders. Ook daarom is Ismail Aissati mee. Hij kan ook op rechts en links spelen.''

De eerste wedstrijd tegen PAOK vorige week in de ArenA einidigde in 1-1. Ajax zal in Griekenland dus minimaal één keer moeten scoren om de laatste voorronde van de Champions League te bereiken. (ANP/AK)

Bron: AD Sportwereld


Gepost door: Erenieuws op 04-08-2010 08:35

Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's!
Reacties

Er zijn nog geen reacties gepost.

Reageren
Naam
Email
Bericht