Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - van Toorn; Robben kan gewoon voetballen

van Toorn; Robben kan gewoon voetballen

Fysiotherapeut Dick van Toorn acht het onmogelijk dat Arjen Robben een nieuwe spierblessure heeft opgelopen. Volgens de Rotterdammer is de scheur die de medische staf van Bayern München aantrof in het linkerbovenbeen van de aanvaller dezelfde die Robben in de aanloop naar het WK opliep. "Dat is de enige mogelijkheid die ik zie", aldus Van Toorn.

Robben liep tijdens een oefenwedstrijd tegen Hongarije een hamstringblessure op. De aanvaller liet zich vervolgens behandelen door Van Toorn, die erom bekend staat geblesseerde sporters snel weer fit te krijgen. Robben herstelde inderdaad voorspoedig en kwam tijdens het WK nog vijf keer in actie, waaronder in de finale.

"Zondag sms'te Arjen me dat hij fit was en geen pijn voelde. Waar komt deze blessure dan ineens vandaan? Ik kan me niet voorstellen dat hij een nieuwe blessure heeft, dit is de scheur die er al zat. Littekenweefsel blijf je ook gewoon zien. Hij kan hier gewoon mee voetballen", aldus Van Toorn.

De ervaren fysio wees nog maar eens op het optreden van Robben in Zuid-Afrika. "Hij heeft in de WK-finale 120 minuten gespeeld, op het allerhoogste niveau. Met een beetje geluk had hij zelfs gescoord. Arjen was gewoon fit in Zuid-Afrika. Daarna heeft hij een beetje feestgevierd en is hij op vakantie gegaan. Daar kan je toch geen nieuwe blessure bij oplopen? Als je een spierscheuring van vijf centimeter oploopt, doe je bovendien niet zoveel meer en Arjen sms'te mij juist dat hij geen pijn voelde."

Volgens Van Toorn heeft Bayern München tijdens de revalidatie van Robben geen contact met hem opgenomen. Ook de KNVB zou geen overleg meer gehad hebben met de Rotterdammer nadat Robben zich in Zuid-Afrika had gemeld.


Bron: FC Update

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: Erenieuws op 04-08-2010 08:10

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nú de €100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang €50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu €50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 04-08-2010 08:10

Fysiotherapeut Dick van Toorn acht het onmogelijk dat Arjen Robben een nieuwe spierblessure heeft opgelopen. Volgens de Rotterdammer is de scheur die de medische staf van Bayern München aantrof in het linkerbovenbeen van de aanvaller dezelfde die Robben in de aanloop naar het WK opliep. "Dat is de enige mogelijkheid die ik zie", aldus Van Toorn. Robben liep tijdens een oefenwedstrijd tegen Hongarije een hamstringblessure op. De aanvaller liet zich vervolgens behandelen door Van Toorn, die erom bekend staat geblesseerde sporters snel weer fit te krijgen. Robben herstelde inderdaad voorspoedig en kwam tijdens het WK nog vijf keer in actie, waaronder in de finale. "Zondag sms'te Arjen me dat hij fit was en geen pijn voelde. Waar komt deze blessure dan ineens vandaan? Ik kan me niet voorstellen dat hij een nieuwe blessure heeft, dit is de scheur die er al zat. Littekenweefsel blijf je ook gewoon zien. Hij kan hier gewoon mee voetballen", aldus Van Toorn. De ervaren fysio wees nog maar eens op het optreden van Robben in Zuid-Afrika. "Hij heeft in de WK-finale 120 minuten gespeeld, op het allerhoogste niveau. Met een beetje geluk had hij zelfs gescoord. Arjen was gewoon fit in Zuid-Afrika. Daarna heeft hij een beetje feestgevierd en is hij op vakantie gegaan. Daar kan je toch geen nieuwe blessure bij oplopen? Als je een spierscheuring van vijf centimeter oploopt, doe je bovendien niet zoveel meer en Arjen sms'te mij juist dat hij geen pijn voelde." Volgens Van Toorn heeft Bayern München tijdens de revalidatie van Robben geen contact met hem opgenomen. Ook de KNVB zou geen overleg meer gehad hebben met de Rotterdammer nadat Robben zich in Zuid-Afrika had gemeld.


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>