Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Extra strafpunt voor BV Veendam

Extra strafpunt voor BV Veendam

VEENDAM - BV Veendam begint het nieuwe voetbalseizoen met vier strafpunten. De licentiecommisie van de KNVB heeft de Groningers een extra strafpunt opgelegd omdat Veendam vorig seizoen een deel van de huursom van VVV-speler Marnix Kolder niet op tijd heeft betaald. Dat maakte Veendam dinsdag op de website bekend. De club had al eerder drie strafpunten gekregen.

Veendam is zonder succes in beroep gegaan tegen de straf. De clubleiding betoogde dat ze de huursom niet kon betalen omdat Veendam op dat moment in surseance van betaling verkeerde. "De beroepscommissie vindt echter dat wij deze huursom daarvoor al hadden moeten betalen”, verklaarde directeur Henk Eising van Veendam.

Ook voor MVV dreigt een extra strafpunt. De Limburgers beginnen de competitie in de Jupiler League sowieso al op min zeven, maar dreigen zelfs op acht minpunten te komen. MVV was te laat met een betaling aan het CFK, het pensioenfonds voor profvoetballers, en de licentiecommissie wil daar een strafpunt voor geven. MVV is echter naar de beroepscommissie gestapt. Die behandelt de zaak volgende week.

Bron: De Telegraaf


Gepost door: Erenieuws op 04-08-2010 11:32

Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang €50,- GRATIS!
Reacties

Gepost door: nnNsVuPSfLDTL op 15-03-13

Would you please send me more iitormafnon ont he Crystal symphony cruises; the 11-day that included Montreal-NYC was of interest to us.Is there a reverse of NYC to Montreal ..is Quebec included? There will be three of us for one outdoor cabin. Two seniors and one adult.May I please have a quote of price also. Thanks for your time, Nancy


Gepost door: 0vwk2FVZ8 op 13-01-17

I was sesiourly at DefCon 5 until I saw this post.


Reageren
Naam
Email
Bericht