Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Ruiz gaat niet zomaar weg bij Twente

Ruiz gaat niet zomaar weg bij Twente

ENSCHEDE - Bryan Ruiz verlaat FC Twente niet voor de eerste de beste middenmoter uit een grote competitie in Europa. De aanvaller uit Costa Rica staat open voor een transfer naar het buitenland, maar ziet het ook niet als een probleem om bij FC Twente te blijven.

,,Ik ben juist erg gelukkig bij Twente", zegt Ruiz, die dit seizoen Champions League kan spelen met Twente, in weekblad NUsport. ,,Het afgelopen seizoen was mooi voor mij. Ik speelde in een goed team, heb zelf goed gepresteerd en sommige deuren kunnen nu opengaan."

,,Maar ik verlaat Twente niet zomaar, hoor", voegt Ruiz daar aan toe. ,,Ik ga niet naar de nummer twaalf van de Bundesliga. Als ik ga, moet het een beter team zijn dan dit team, want ik ga niet weg voor meer geld."

Ruiz wil Twente alleen inruilen voor een club die meedoet om de prijzen. ,,Dan kom je uit bij clubs uit de top vier van bijvoorbeeld Spanje en ItaliŽ. En als dat niet lukt, fine, het is geen straf om hier te blijven."

Eerder werd bekend dat voormalig Twente-trainer Steve McClaren zijn pupil graag mee wil nemen naar VfL Wolfsburg. Voorlopig is de Engelse trainer van de Duitse club dat nog niet gelukt. (RED)

Bron: AD Sportwereld


Gepost door: Erenieuws op 04-08-2010 08:39

Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu Ä50 gratis!
Reacties

Er zijn nog geen reacties gepost.

Reageren
Naam
Email
Bericht