Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Wesley Sneijder wil vechten voor plek bij Real

Wesley Sneijder wil vechten voor plek bij Real

Real Madrid is bezig met het geven van een flinke kwaliteitsinjectie aan de club. Kaka, Cristiano Ronaldo en Karim Benzema werden al aangetrokken door de Spaanse. Ook mogen er de nodige spelers vertrekken bij de club. Ook Wesley Sneijder heeft te horen gekregen dat er weinig toekomst voor hem ligt bij Real. De middenvelder weigert echter de club te verlaten, en wil vechten voor zijn plaats.

In eerste instantie zou Sneijder gebruikt worden bij ruiltransfers. Zou is de Oranje-international aangeboden bij AC Milan in verband met de transfer van Kaka. Ook is de 25-jarige voetballer aangeboden bij Bayern München in ruil voor Franck Ribery. Real Madrid zou naast Sneijder nog wel extra geld op tafel moeten leggen voor de Fransman.

Sneijder speelde afgelopen seizoen zijn tweede seizoen in Madrid. Het eerste seizoen maakte hij veel indruk en wist hij regelmatig te scoren. Het afgelopen seizoen maakte hij wat minder indruk, mede door blessure. Zijn transferwaarde wordt op 25 miljoen euro geschat. Als het aan de middenvelder ligt, is er geen enkele aanleiding om de club nu al te verlaten.

Bron: Voetbal International


Gepost door: Joey de Bruin op 02-07-2009 11:17

Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu €50 gratis!
Reacties

Er zijn nog geen reacties gepost.

Reageren
Naam
Email
Bericht