Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Van Gaal: 'Misschien met Bayern CL winnen

Van Gaal: 'Misschien met Bayern CL winnen

Louis van Gaal is nog maar net trainer van Bayern MŁnchen, maar spreekt nu al grote ambities uit. De oefenmeester liet tijdens een persconferentie woensdagmiddag weten dat hij graag de Champions League wil winnen met de Duitse club.

"De doelstellingen van de club zijn mijn doelstellingen," aldus Van Gaal volgens het Algemeen Dagblad. "We moeten hard strijden om de landstitel en om de Duitse beker. In de Champions League moeten we de laatste acht halen. Dat moet niet alleen dit seizoen, maar ook de komende jaren. Misschien kan Bayern aan het einde van de periode-Van Gaal de Champions League winnen. Ik zeg misschien."

De trainer, die AZ deze zomer verruilde voor de Duitse topclub, gaf zijn oude club Barcelona op als voorbeeld. "Die ploeg heeft recht gedaan aan de individuele kwaliteiten van de spelers. Ze hebben echter ook vooral als team gewerkt en daardoor verdiend de Champions League gewonnen. De spelers stonden in dienst van het team. Daar streef ik ook naar. Maar je hebt tijd nodig om een succesvol en sterk team op te bouwen. Misschien lukt het in twee jaar. Ik heb er wel vertrouwen in. Hopelijk u ook. Danke."

Bron: Algemeen Dagblad


Gepost door: Joey de Bruin op 01-07-2009 21:54

Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's!
Reacties

Er zijn nog geen reacties gepost.

Reageren
Naam
Email
Bericht