Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Van Gaal: 'Misschien met Bayern CL winnen

Van Gaal: 'Misschien met Bayern CL winnen

Louis van Gaal is nog maar net trainer van Bayern München, maar spreekt nu al grote ambities uit. De oefenmeester liet tijdens een persconferentie woensdagmiddag weten dat hij graag de Champions League wil winnen met de Duitse club.

"De doelstellingen van de club zijn mijn doelstellingen," aldus Van Gaal volgens het Algemeen Dagblad. "We moeten hard strijden om de landstitel en om de Duitse beker. In de Champions League moeten we de laatste acht halen. Dat moet niet alleen dit seizoen, maar ook de komende jaren. Misschien kan Bayern aan het einde van de periode-Van Gaal de Champions League winnen. Ik zeg misschien."

De trainer, die AZ deze zomer verruilde voor de Duitse topclub, gaf zijn oude club Barcelona op als voorbeeld. "Die ploeg heeft recht gedaan aan de individuele kwaliteiten van de spelers. Ze hebben echter ook vooral als team gewerkt en daardoor verdiend de Champions League gewonnen. De spelers stonden in dienst van het team. Daar streef ik ook naar. Maar je hebt tijd nodig om een succesvol en sterk team op te bouwen. Misschien lukt het in twee jaar. Ik heb er wel vertrouwen in. Hopelijk u ook. Danke."

Bron: Algemeen Dagblad

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: Joey de Bruin op 01-07-2009 21:54

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nú de €100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang €50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu €50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 01-07-2009 21:54

Louis van Gaal is nog maar net trainer van Bayern München, maar spreekt nu al grote ambities uit. De oefenmeester liet tijdens een persconferentie woensdagmiddag weten dat hij graag de Champions League wil winnen met de Duitse club. "De doelstellingen van de club zijn mijn doelstellingen," aldus Van Gaal volgens het [i]Algemeen Dagblad[/i]. "We moeten hard strijden om de landstitel en om de Duitse beker. In de Champions League moeten we de laatste acht halen. Dat moet niet alleen dit seizoen, maar ook de komende jaren. Misschien kan Bayern aan het einde van de periode-Van Gaal de Champions League winnen. Ik zeg misschien." De trainer, die AZ deze zomer verruilde voor de Duitse topclub, gaf zijn oude club Barcelona op als voorbeeld. "Die ploeg heeft recht gedaan aan de individuele kwaliteiten van de spelers. Ze hebben echter ook vooral als team gewerkt en daardoor verdiend de Champions League gewonnen. De spelers stonden in dienst van het team. Daar streef ik ook naar. Maar je hebt tijd nodig om een succesvol en sterk team op te bouwen. Misschien lukt het in twee jaar. Ik heb er wel vertrouwen in. Hopelijk u ook. Danke."


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>