Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Lovens: 'Feyenoord kan ik makkelijk aan'

Lovens: 'Feyenoord kan ik makkelijk aan'

Via Feyenoord en Cardiff City kwam Loovens bij Celtic terecht. "Ik ben ervan overtuigd dat ik me nu makkelijk staande zou kunnen houden bij Feyenoord, maar een overgang is niet aan de orde."

"Ik heb alle jeugdselecties doorlopen en heb met bijna alle jongens gespeeld die nu in Oranje spelen. Het is een prachtige lichting, als je ziet waar al die gasten onder contract staan."

"Aan de ene kant is het leuk dat je met die gasten hebt samengespeeld, aan de andere kant is het geen garantie voor succes. Maar laat ik eerst maar eens bij Celtic een basisplaats veroveren. Dat is nog een hele opgave, want mijn concurrenten zijn de aanvoerder en de reserve-aanvoerder."

"Toch heb ik het gevoel dat ik er bijna ben. In het begin moest ik even wennen, merkte op de training echt dat Celtic een stapje hoger is dan Cardiff. Nu zegt de manager dat hij het bijna niet meer kan maken om mij er naast te zetten," aldus Glenn Loovens.

(Bron: Voetbal Magazine)

Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>