Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Extra strafpunt voor BV Veendam

Extra strafpunt voor BV Veendam

VEENDAM - BV Veendam begint het nieuwe voetbalseizoen met vier strafpunten. De licentiecommisie van de KNVB heeft de Groningers een extra strafpunt opgelegd omdat Veendam vorig seizoen een deel van de huursom van VVV-speler Marnix Kolder niet op tijd heeft betaald. Dat maakte Veendam dinsdag op de website bekend. De club had al eerder drie strafpunten gekregen.

Veendam is zonder succes in beroep gegaan tegen de straf. De clubleiding betoogde dat ze de huursom niet kon betalen omdat Veendam op dat moment in surseance van betaling verkeerde. "De beroepscommissie vindt echter dat wij deze huursom daarvoor al hadden moeten betalen”, verklaarde directeur Henk Eising van Veendam.

Ook voor MVV dreigt een extra strafpunt. De Limburgers beginnen de competitie in de Jupiler League sowieso al op min zeven, maar dreigen zelfs op acht minpunten te komen. MVV was te laat met een betaling aan het CFK, het pensioenfonds voor profvoetballers, en de licentiecommissie wil daar een strafpunt voor geven. MVV is echter naar de beroepscommissie gestapt. Die behandelt de zaak volgende week.

Bron: De Telegraaf

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: Erenieuws op 04-08-2010 11:32

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nú de €100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang €50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu €50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 04-08-2010 11:32

VEENDAM - BV Veendam begint het nieuwe voetbalseizoen met vier strafpunten. De licentiecommisie van de KNVB heeft de Groningers een extra strafpunt opgelegd omdat Veendam vorig seizoen een deel van de huursom van VVV-speler Marnix Kolder niet op tijd heeft betaald. Dat maakte Veendam dinsdag op de website bekend. De club had al eerder drie strafpunten gekregen. Veendam is zonder succes in beroep gegaan tegen de straf. De clubleiding betoogde dat ze de huursom niet kon betalen omdat Veendam op dat moment in surseance van betaling verkeerde. "De beroepscommissie vindt echter dat wij deze huursom daarvoor al hadden moeten betalen”, verklaarde directeur Henk Eising van Veendam. Ook voor MVV dreigt een extra strafpunt. De Limburgers beginnen de competitie in de Jupiler League sowieso al op min zeven, maar dreigen zelfs op acht minpunten te komen. MVV was te laat met een betaling aan het CFK, het pensioenfonds voor profvoetballers, en de licentiecommissie wil daar een strafpunt voor geven. MVV is echter naar de beroepscommissie gestapt. Die behandelt de zaak volgende week.


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>