Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Ruiz gaat niet zomaar weg bij Twente

Ruiz gaat niet zomaar weg bij Twente

ENSCHEDE - Bryan Ruiz verlaat FC Twente niet voor de eerste de beste middenmoter uit een grote competitie in Europa. De aanvaller uit Costa Rica staat open voor een transfer naar het buitenland, maar ziet het ook niet als een probleem om bij FC Twente te blijven.

,,Ik ben juist erg gelukkig bij Twente", zegt Ruiz, die dit seizoen Champions League kan spelen met Twente, in weekblad NUsport. ,,Het afgelopen seizoen was mooi voor mij. Ik speelde in een goed team, heb zelf goed gepresteerd en sommige deuren kunnen nu opengaan."

,,Maar ik verlaat Twente niet zomaar, hoor", voegt Ruiz daar aan toe. ,,Ik ga niet naar de nummer twaalf van de Bundesliga. Als ik ga, moet het een beter team zijn dan dit team, want ik ga niet weg voor meer geld."

Ruiz wil Twente alleen inruilen voor een club die meedoet om de prijzen. ,,Dan kom je uit bij clubs uit de top vier van bijvoorbeeld Spanje en ItaliŽ. En als dat niet lukt, fine, het is geen straf om hier te blijven."

Eerder werd bekend dat voormalig Twente-trainer Steve McClaren zijn pupil graag mee wil nemen naar VfL Wolfsburg. Voorlopig is de Engelse trainer van de Duitse club dat nog niet gelukt. (RED)

Bron: AD Sportwereld

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: Erenieuws op 04-08-2010 08:39

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nķ de Ä100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang Ä50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu Ä50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 04-08-2010 08:39

ENSCHEDE - Bryan Ruiz verlaat FC Twente niet voor de eerste de beste middenmoter uit een grote competitie in Europa. De aanvaller uit Costa Rica staat open voor een transfer naar het buitenland, maar ziet het ook niet als een probleem om bij FC Twente te blijven. ,,Ik ben juist erg gelukkig bij Twente", zegt Ruiz, die dit seizoen Champions League kan spelen met Twente, in weekblad NUsport. ,,Het afgelopen seizoen was mooi voor mij. Ik speelde in een goed team, heb zelf goed gepresteerd en sommige deuren kunnen nu opengaan." ,,Maar ik verlaat Twente niet zomaar, hoor", voegt Ruiz daar aan toe. ,,Ik ga niet naar de nummer twaalf van de Bundesliga. Als ik ga, moet het een beter team zijn dan dit team, want ik ga niet weg voor meer geld." Ruiz wil Twente alleen inruilen voor een club die meedoet om de prijzen. ,,Dan kom je uit bij clubs uit de top vier van bijvoorbeeld Spanje en ItaliŽ. En als dat niet lukt, fine, het is geen straf om hier te blijven." Eerder werd bekend dat voormalig Twente-trainer Steve McClaren zijn pupil graag mee wil nemen naar VfL Wolfsburg. Voorlopig is de Engelse trainer van de Duitse club dat nog niet gelukt. (RED)


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>