Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Japan wil van Basten als Bondscoach

Japan wil van Basten als Bondscoach

De trainerscarrière van Marco van Basten neemt mogelijk een verrassende wending. De oud-international is één van de kandidaten om bondscoach van Japan te worden, melden media in het land van de rijzende zon. Naast Van Basten zouden ook de Spanjaarden Victor Fernandez en Ernesto Valverde in beeld zijn.

De Japanse bond zoekt een opvolger voor Takeshi Okada, die na het WK zijn functie neerlegde. "We hopen half augustus een nieuwe coach te hebben", zei Junji Ogura, de baas van de Japanse bond JFA. Het is de bedoeling dat de nieuwe trainer op 4 september op de bank zit bij de oefenwedstrijd tegen Paraguay. Dat Japan uitgerekend tegen Paraguay oefent, is saillant. In de tweede ronde van het WK waren de Zuid-Amerikanen, na strafschoppen, te sterk voor de Japanners.

Bron: FC Update

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: Erenieuws op 04-08-2010 08:22

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nú de €100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang €50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu €50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 04-08-2010 08:22

De trainerscarrière van Marco van Basten neemt mogelijk een verrassende wending. De oud-international is één van de kandidaten om bondscoach van Japan te worden, melden media in het land van de rijzende zon. Naast Van Basten zouden ook de Spanjaarden Victor Fernandez en Ernesto Valverde in beeld zijn. De Japanse bond zoekt een opvolger voor Takeshi Okada, die na het WK zijn functie neerlegde. "We hopen half augustus een nieuwe coach te hebben", zei Junji Ogura, de baas van de Japanse bond JFA. Het is de bedoeling dat de nieuwe trainer op 4 september op de bank zit bij de oefenwedstrijd tegen Paraguay. Dat Japan uitgerekend tegen Paraguay oefent, is saillant. In de tweede ronde van het WK waren de Zuid-Amerikanen, na strafschoppen, te sterk voor de Japanners.


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>