Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Bayern laakt gedrag KNVB

Bayern laakt gedrag KNVB

De blessure die Arjen Robben vlak voor het WK opliep, was veel ernstiger dan gedacht. Uit onderzoek is gebleken dat de aanvaller nog altijd rondloopt met een gescheurde spier, zo meldt Bayern München. De ploeg is woedend op de KNVB. "Het is onverantwoord dat ze de blessure niet beter onderzocht hebben en Arjen hebben laten spelen op het WK", aldus clubarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt.

Müller-Wohlfahrt heeft geen goed woord over voor de handelswijze van de Nederlandse bond. Nadat Robben in de oefenwedstrijd tegen Hongarije een blessure opliep, is de KNVB volgens hem veel te onzorgvuldig te werk gegaan. "Ik heb meerdere keren mijn hulp aangeboden, maar dat werd telkens afgewezen. Nu blijkt dat Arjen nog rondloopt met een serieuze blessure. Door de schade aan zijn spier kan hij zeker acht weken niet voetballen", aldus de arts op de website van zijn club.

Ook Karl-Heinz Rummenigge laat zijn onvrede richting de KNVB blijken. "We zijn niet teleurgesteld, maar heel boos", briest de voorzitter van Bayern. Hij heeft de FIFA inmiddels gevraagd om, namens hem, contact op te nemen met de KNVB.

Na de oefenwedstrijd tegen Hongarije onderging Robben een korte, maar zeer intensieve behandeling van fysiotherapeut Dick van Toorn. Door deze behandeling was hij in staat om te spelen op het WK. Hij miste de eerste twee groepsduels van Nederland, maar stond tegen Slowakije, Brazilië, Uruguay en Spanje in de basis.

Het is al de tweede keer binnen ruim een half jaar dat een Europese topclub boos is op de KNVB. Eerder gebeurde hetzelfde bij de blessure van Robin van Persie. Ook toen had diens club, Arsenal, veel aan te merken op de handelswijze van de bond.

Bron: FC Update

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: Erenieuws op 04-08-2010 08:20

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nú de €100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang €50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu €50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 04-08-2010 08:20

De blessure die Arjen Robben vlak voor het WK opliep, was veel ernstiger dan gedacht. Uit onderzoek is gebleken dat de aanvaller nog altijd rondloopt met een gescheurde spier, zo meldt Bayern München. De ploeg is woedend op de KNVB. "Het is onverantwoord dat ze de blessure niet beter onderzocht hebben en Arjen hebben laten spelen op het WK", aldus clubarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. Müller-Wohlfahrt heeft geen goed woord over voor de handelswijze van de Nederlandse bond. Nadat Robben in de oefenwedstrijd tegen Hongarije een blessure opliep, is de KNVB volgens hem veel te onzorgvuldig te werk gegaan. "Ik heb meerdere keren mijn hulp aangeboden, maar dat werd telkens afgewezen. Nu blijkt dat Arjen nog rondloopt met een serieuze blessure. Door de schade aan zijn spier kan hij zeker acht weken niet voetballen", aldus de arts op de website van zijn club. Ook Karl-Heinz Rummenigge laat zijn onvrede richting de KNVB blijken. "We zijn niet teleurgesteld, maar heel boos", briest de voorzitter van Bayern. Hij heeft de FIFA inmiddels gevraagd om, namens hem, contact op te nemen met de KNVB. Na de oefenwedstrijd tegen Hongarije onderging Robben een korte, maar zeer intensieve behandeling van fysiotherapeut Dick van Toorn. Door deze behandeling was hij in staat om te spelen op het WK. Hij miste de eerste twee groepsduels van Nederland, maar stond tegen Slowakije, Brazilië, Uruguay en Spanje in de basis. Het is al de tweede keer binnen ruim een half jaar dat een Europese topclub boos is op de KNVB. Eerder gebeurde hetzelfde bij de blessure van Robin van Persie. Ook toen had diens club, Arsenal, veel aan te merken op de handelswijze van de bond.


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>