Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Jol leeft nuchter naar return tegen Paok.

Jol leeft nuchter naar return tegen Paok.

Ajax-trainer Martin Jol wilde op de persconferentie voor de return tegen PAOK Saloniki niets weten van extra druk op zijn ploeg. De Amsterdammers moeten woensdag in het beruchte Toumba Stadium een plek veiligstellen in de volgende voorronde van de Champions League. Na het 1-1 gelijkspel in eigen huis lijkt dat op voorhand een lastige opgave.

Jol straalde desondanks veel rust uit, net als zijn verdediger Jan Vertonghen, die ook bij het perspraatje aanwezig was. "In Nederland speel je vaak in een vijandige sfeer", sprak de Belgische verdediger in de perszaal van het stadion van de Griekse opponent. "Ik heb daar nooit zoveel problemen mee. Je merkt zoiets vooral als je begint. Eenmaal in de wedstrijd kan ik me prima concentreren. Het is in elk geval prettiger dan in een leeg stadion spelen."

Ook Jol bekijkt het nuchter. "We staan er net zo voor als in onze thuiswedstrijd", schetste hij de actuele stand van zijn spelersgroep. "Alleen is ditmaal Enoh geblesseerd. We gaan straks (bij de training, red.) kijken hoe het met Rasmus Lindgren staat. Ik hoop op een akkoord van de dokter. Anders hebben we een klein probleem. Als Lindgren afvalt heb ik weinig middenvelders. Ook daarom is Aissati mee. Hij kan ook op rechts en links spelen."

Ajax speelde thuis tegen PAOK in de eerste helft uitstekend, maar verzuimde toen het karwei af te maken. "Wij creŽerden veel kansen. Maar dan hadden we er ook meer moeten maken. Dat is in elk geval een wet in het voetbal. Als dat was gelukt, waren we een eind op weg geweest. De 1-1 is voor ons een slecht resultaat."

Jol beseft terdege dat een succesvol resultaat morgen van cruciaal belang is voor Ajax. "De wedstrijd van morgen is voor ons heel belangrijk. Voor de club en de spelers is het van belang op het hoogste podium te blijven."

PAOK Saloniki en Ajax trappen woensdag om 20.45 uur af. De inzet is kwalificatie voor de laatste voorronde van de Champions League.

Bron: FC Update

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: Erenieuws op 04-08-2010 08:15

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nķ de Ä100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang Ä50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu Ä50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 04-08-2010 08:15

Ajax-trainer Martin Jol wilde op de persconferentie voor de return tegen PAOK Saloniki niets weten van extra druk op zijn ploeg. De Amsterdammers moeten woensdag in het beruchte Toumba Stadium een plek veiligstellen in de volgende voorronde van de Champions League. Na het 1-1 gelijkspel in eigen huis lijkt dat op voorhand een lastige opgave. Jol straalde desondanks veel rust uit, net als zijn verdediger Jan Vertonghen, die ook bij het perspraatje aanwezig was. "In Nederland speel je vaak in een vijandige sfeer", sprak de Belgische verdediger in de perszaal van het stadion van de Griekse opponent. "Ik heb daar nooit zoveel problemen mee. Je merkt zoiets vooral als je begint. Eenmaal in de wedstrijd kan ik me prima concentreren. Het is in elk geval prettiger dan in een leeg stadion spelen." Ook Jol bekijkt het nuchter. "We staan er net zo voor als in onze thuiswedstrijd", schetste hij de actuele stand van zijn spelersgroep. "Alleen is ditmaal Enoh geblesseerd. We gaan straks (bij de training, red.) kijken hoe het met Rasmus Lindgren staat. Ik hoop op een akkoord van de dokter. Anders hebben we een klein probleem. Als Lindgren afvalt heb ik weinig middenvelders. Ook daarom is Aissati mee. Hij kan ook op rechts en links spelen." Ajax speelde thuis tegen PAOK in de eerste helft uitstekend, maar verzuimde toen het karwei af te maken. "Wij creŽerden veel kansen. Maar dan hadden we er ook meer moeten maken. Dat is in elk geval een wet in het voetbal. Als dat was gelukt, waren we een eind op weg geweest. De 1-1 is voor ons een slecht resultaat." Jol beseft terdege dat een succesvol resultaat morgen van cruciaal belang is voor Ajax. "De wedstrijd van morgen is voor ons heel belangrijk. Voor de club en de spelers is het van belang op het hoogste podium te blijven." PAOK Saloniki en Ajax trappen woensdag om 20.45 uur af. De inzet is kwalificatie voor de laatste voorronde van de Champions League.


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>