Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Vorm; het lijkt wel alsof men mij niet wil begrijpen

Vorm; het lijkt wel alsof men mij niet wil begrijpen

UTRECHT - Michel Vorm begrijpt niets van de ophef over het feit dat hij niet meespeelde in de heenwedstrijd van FC Utrecht in de voorronde van de Europa League tegen FC Luzern. De tweede doelman van Oranje zegt niet uit te zijn op een transfer. ,,Het lijkt wel alsof sommige mensen mij niet willen begrijpen."

Het WK heeft alles bij elkaar acht weken geduurd. Ik heb in die periode geloof ik 18 keer gevlogen. ,,Donderdag is de terugwedstrijd in Zwitserland", zegt Vorm vandaag in dagblad De Pers. ,,Ik ga ervan uit dat ik dan ook speel. Graag zelfs, want mijn droom is altijd geweest om Europees te voetballen met FC Utrecht. Ik ben met mijn hoofd bij deze club. Juist daarom heb ik de beslissing genomen om afgelopen week niet te spelen."

,,Op 16 mei hebben we van Roda JC gewonnen. Wat veel mensen vergeten: dat was na de competitie, dat waren play-offwedstrijden voor een Europees ticket. Waar andere spelers van het Nederlands elftal nog een weekje vrij hadden, ben ik direct doorgegaan naar het trainingskamp van Oranje in Oostenrijk", legt Vorm uit. ,,Het WK heeft alles bij elkaar acht weken geduurd. Ik heb in die periode geloof ik 18 keer gevlogen."

,,Vervolgens heb ik anderhalve week vrij gehad. De hele club was in de ban van de Europese wedstrijden. Ik had dat gevoel gewoon nog niet. Daarom heb ik in het belang van de club en mezelf gezegd: liever even nog niet. Dat mensen andere dingen denken, is voor hun rekening. Ik heb alleen met mezelf en de club te maken."

Vorm vloog bovendien tijdens het WK nog een keer van Zuid-Afrika naar Nederland en terug. ,,Dat was ook zo'n bizarre ervaring. Ik kwam terug van het WK, toch geen kleine gebeurtenis in je leven, en direct viel ik in een totaal nieuw gezinsleven. Dan is het toch niet zo vreemd als ik zeg dat zo'n belangrijke wedstrijd voor de club even te vroeg komt?" (RED)

Bron: AD Sportwereld

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: admin op 02-08-2010 09:59

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nķ de Ä100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang Ä50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu Ä50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 02-08-2010 09:59

UTRECHT - Michel Vorm begrijpt niets van de ophef over het feit dat hij niet meespeelde in de heenwedstrijd van FC Utrecht in de voorronde van de Europa League tegen FC Luzern. De tweede doelman van Oranje zegt niet uit te zijn op een transfer. ,,Het lijkt wel alsof sommige mensen mij niet willen begrijpen." Het WK heeft alles bij elkaar acht weken geduurd. Ik heb in die periode geloof ik 18 keer gevlogen. ,,Donderdag is de terugwedstrijd in Zwitserland", zegt Vorm vandaag in dagblad De Pers. ,,Ik ga ervan uit dat ik dan ook speel. Graag zelfs, want mijn droom is altijd geweest om Europees te voetballen met FC Utrecht. Ik ben met mijn hoofd bij deze club. Juist daarom heb ik de beslissing genomen om afgelopen week niet te spelen." ,,Op 16 mei hebben we van Roda JC gewonnen. Wat veel mensen vergeten: dat was na de competitie, dat waren play-offwedstrijden voor een Europees ticket. Waar andere spelers van het Nederlands elftal nog een weekje vrij hadden, ben ik direct doorgegaan naar het trainingskamp van Oranje in Oostenrijk", legt Vorm uit. ,,Het WK heeft alles bij elkaar acht weken geduurd. Ik heb in die periode geloof ik 18 keer gevlogen." ,,Vervolgens heb ik anderhalve week vrij gehad. De hele club was in de ban van de Europese wedstrijden. Ik had dat gevoel gewoon nog niet. Daarom heb ik in het belang van de club en mezelf gezegd: liever even nog niet. Dat mensen andere dingen denken, is voor hun rekening. Ik heb alleen met mezelf en de club te maken." Vorm vloog bovendien tijdens het WK nog een keer van Zuid-Afrika naar Nederland en terug. ,,Dat was ook zo'n bizarre ervaring. Ik kwam terug van het WK, toch geen kleine gebeurtenis in je leven, en direct viel ik in een totaal nieuw gezinsleven. Dan is het toch niet zo vreemd als ik zeg dat zo'n belangrijke wedstrijd voor de club even te vroeg komt?" (RED)


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>