Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Fc Twente gaat weer voor Kampioenschap

Fc Twente gaat weer voor Kampioenschap

Een plek bij de eerste vijf. Dat is de doelstelling van FC Twente voor het komende seizoen. Maar op basis van hetgeen de ploeg zaterdag liet zien tegen Ajax, kunnen de Tukkers onmogelijk genoegen nemen met een vijfde of zelfs vierde plek, weet ook aanvoerder Peter Wisgerhof. “Natuurlijk willen we meedoen om de titel.”


Blaise N'Kufo, Kenneth Perez, Miroslav Stoch en Ronnie Stam zijn vertrokken, maar kwaliteit is er nog voldoende in Enschede. Luuk de Jong en Marc Janko hebben de kwaliteiten om N'Kufo te doen vergeten, op het middenveld is de Ivoriaanse ijzervreter Cheik Tioté sinds het vertek van Perez een vaste waarde, aanwinst Emir Bajrami is de vervanger van Stoch en rechts achterin speelt Dwight Tiendalli op de plek van de vertrokken Stam. Daar kan ook Robert Rosales uit de voeten en bovendien heeft trainer Michel Preud'homme twee andere aanwinsten, Nacer Chadli en Rasmus Bengtsson, achter de hand. Mogelijkheden voldoende dus en bovendien zijn sterkhouders als Douglas, Wisgerhof, Brama, Janssen en Ruiz 'gewoon' gebleven.

Het gevolg: FC Twente heeft ook dit seizoen weer een uitstekende ploeg. Tot 31 augustus zal men in Enschede nog even het hart vasthouden, maar als de huidige selectie bij elkaar blijft, kunnen er weer mooie dingen gebeuren in Tukkerland.

“Het ziet er inderdaad goed uit”, zegt aanvoerder Wisgerhof tegen FCUpdate.nl. “De afgelopen weken wisten we niet precies waar we stonden ten opzichte van de concurrentie. Maar op basis van deze wedstrijd tegen Ajax zit het wel goed. Vooral in de eerste helft speelden we echt goed”, stelt de verdediger tevreden vast. FC Twente won zaterdag met 1-0 van Ajax, door een vroeg doelpunt van Luuk de Jong. Hierna kwamen de uitstekend spelende Tukkers, geholpen door een rode kaart voor Ajax-topscorer Luis Suarez, niet meer in de problemen. De eerste prijs van het seizoen is binnen. “Daar zijn we heel blij mee. Het voelt goed om weer met een schaal in mijn handen te staan”, lacht Wisgerhof.

Als het aan Wisgerhof ligt, is de Johan Cruijff Schaal niet de laatste prijs die zijn team dit seizoen pakt. “Het is natuurlijk een beetje vroeg om hierover te praten, tot 31 augustus kan er nog veel gebeuren. Maar de basis van de huidige selectie is erg sterk.” De verdediger durft zelfs voorzichtig uit te spreken dat hij voor de titel gaat. “De doelstelling is een plek bij de eerste vijf, maar als speler mik je natuurlijk op het hoogst haalbare. Wij willen meedoen om de titel.”

De concurrentie is gewaarschuwd, realiseert Wisgerhof zich. “Iedereen die ons tegen Ajax heeft zien spelen, houdt rekening met ons. Daar moeten wij ons op instellen, heel veel teams zullen er alles aan doen om ons, als landskampioen, te verslaan.”

Bron: FC Update

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: admin op 01-08-2010 12:49

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nú de €100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang €50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu €50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 01-08-2010 12:49

Een plek bij de eerste vijf. Dat is de doelstelling van FC Twente voor het komende seizoen. Maar op basis van hetgeen de ploeg zaterdag liet zien tegen Ajax, kunnen de Tukkers onmogelijk genoegen nemen met een vijfde of zelfs vierde plek, weet ook aanvoerder Peter Wisgerhof. “Natuurlijk willen we meedoen om de titel.” Blaise N'Kufo, Kenneth Perez, Miroslav Stoch en Ronnie Stam zijn vertrokken, maar kwaliteit is er nog voldoende in Enschede. Luuk de Jong en Marc Janko hebben de kwaliteiten om N'Kufo te doen vergeten, op het middenveld is de Ivoriaanse ijzervreter Cheik Tioté sinds het vertek van Perez een vaste waarde, aanwinst Emir Bajrami is de vervanger van Stoch en rechts achterin speelt Dwight Tiendalli op de plek van de vertrokken Stam. Daar kan ook Robert Rosales uit de voeten en bovendien heeft trainer Michel Preud'homme twee andere aanwinsten, Nacer Chadli en Rasmus Bengtsson, achter de hand. Mogelijkheden voldoende dus en bovendien zijn sterkhouders als Douglas, Wisgerhof, Brama, Janssen en Ruiz 'gewoon' gebleven. Het gevolg: FC Twente heeft ook dit seizoen weer een uitstekende ploeg. Tot 31 augustus zal men in Enschede nog even het hart vasthouden, maar als de huidige selectie bij elkaar blijft, kunnen er weer mooie dingen gebeuren in Tukkerland. “Het ziet er inderdaad goed uit”, zegt aanvoerder Wisgerhof tegen FCUpdate.nl. “De afgelopen weken wisten we niet precies waar we stonden ten opzichte van de concurrentie. Maar op basis van deze wedstrijd tegen Ajax zit het wel goed. Vooral in de eerste helft speelden we echt goed”, stelt de verdediger tevreden vast. FC Twente won zaterdag met 1-0 van Ajax, door een vroeg doelpunt van Luuk de Jong. Hierna kwamen de uitstekend spelende Tukkers, geholpen door een rode kaart voor Ajax-topscorer Luis Suarez, niet meer in de problemen. De eerste prijs van het seizoen is binnen. “Daar zijn we heel blij mee. Het voelt goed om weer met een schaal in mijn handen te staan”, lacht Wisgerhof. Als het aan Wisgerhof ligt, is de Johan Cruijff Schaal niet de laatste prijs die zijn team dit seizoen pakt. “Het is natuurlijk een beetje vroeg om hierover te praten, tot 31 augustus kan er nog veel gebeuren. Maar de basis van de huidige selectie is erg sterk.” De verdediger durft zelfs voorzichtig uit te spreken dat hij voor de titel gaat. “De doelstelling is een plek bij de eerste vijf, maar als speler mik je natuurlijk op het hoogst haalbare. Wij willen meedoen om de titel.” De concurrentie is gewaarschuwd, realiseert Wisgerhof zich. “Iedereen die ons tegen Ajax heeft zien spelen, houdt rekening met ons. Daar moeten wij ons op instellen, heel veel teams zullen er alles aan doen om ons, als landskampioen, te verslaan.”


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>