Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Valse start Koster met Club..

Valse start Koster met Club..

Adrie Koster beleefde zaterdag met Club Brugge een valse start van het seizoen. Op bezoek bij KV Kortrijk ging de titelpretendent met 1-0 onderuit, waardoor het direct achter de feiten aan loopt. Een tegenvaller, vindt ook de Nederlandse oefenmeester.

"Dit is doodzonde en totaal niet nodig. In de eerste twintig minuten verkwanselen we vier kansen. Nadien verloren we de grip op het middenveld en viel er een doelpunt dat er nooit mag komen", zegt hij op de website van zijn club. "Nadien heb ik nog gewisseld en met Vargas en Dalmat aanvallende impulsen ingebracht, maar het zat niet mee. Overal stak er een voet voor en dan verlies je. Ook al hadden we genoeg kansen op 1-1." Hij hoopt dat Club dit verlies snel achter zich kan laten. "Dit is een zure nederlaag. Maar er resten ons nog genoeg wedstrijden om dit recht te zetten."

Bron: FC Update

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: admin op 01-08-2010 12:07

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nķ de Ä100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang Ä50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu Ä50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 01-08-2010 12:07

Adrie Koster beleefde zaterdag met Club Brugge een valse start van het seizoen. Op bezoek bij KV Kortrijk ging de titelpretendent met 1-0 onderuit, waardoor het direct achter de feiten aan loopt. Een tegenvaller, vindt ook de Nederlandse oefenmeester. "Dit is doodzonde en totaal niet nodig. In de eerste twintig minuten verkwanselen we vier kansen. Nadien verloren we de grip op het middenveld en viel er een doelpunt dat er nooit mag komen", zegt hij op de website van zijn club. "Nadien heb ik nog gewisseld en met Vargas en Dalmat aanvallende impulsen ingebracht, maar het zat niet mee. Overal stak er een voet voor en dan verlies je. Ook al hadden we genoeg kansen op 1-1." Hij hoopt dat Club dit verlies snel achter zich kan laten. "Dit is een zure nederlaag. Maar er resten ons nog genoeg wedstrijden om dit recht te zetten."


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>