Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Janssen; Wij hoefden niet in de 2e helft

Janssen; Wij hoefden niet in de 2e helft

Het is niet de meest prestigieuze prijs die er is, maar het is toch lekker om hem in je prijzenkast te hebben. Zo'n gevoel hadden de spelers van FC Twente, na afloop van het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax. De Tukkers wonnen met 1-0 van de Amsterdammers en pakten zo de eerste prijs van het seizoen.

De overwinning was volledig terecht, vindt Theo Janssen. "We waren de betere ploeg en kwamen verdiend op voorsprong. Nog voor rust kreeg Luis Suarez een rode kaart en toen was de wedstrijd eigenlijk gespeeld", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

Dat de wedstrijd na rust wat dood bloedde, is volgens hem vrij logisch. "Wij hoefden niet meer en Ajax wilde niet meer. Misschien ook met het oog op hun wedstrijd van woensdag tegen PAOK Saloniki, geen idee. Maar we kwamen niet meer in de problemen en hadden de wedstrijd eigenlijk eerder definitief af moeten maken. We hebben genoeg kansen op de 2-0 gehad."

Ook matchwinner Luuk de Jong had gezien dat Ajax na rust niet alles op alles zette om een gelijkmaker, en een eventuele verlenging, uit het vuur te slepen. "Je kon wel merken dat er bij Ajax wat andere belangen speelden. Maar dat maakt ons verder niet uit, wij wilden deze prijs gewoon pakken en zijn er heel blij mee dat het gelukt is. Heerlijk om op deze manier, met een schaal in je handen, het seizoen te beginnen."

Bron: FC Update

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: admin op 01-08-2010 11:55

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nķ de Ä100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang Ä50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu Ä50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 01-08-2010 11:55

Het is niet de meest prestigieuze prijs die er is, maar het is toch lekker om hem in je prijzenkast te hebben. Zo'n gevoel hadden de spelers van FC Twente, na afloop van het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax. De Tukkers wonnen met 1-0 van de Amsterdammers en pakten zo de eerste prijs van het seizoen. De overwinning was volledig terecht, vindt Theo Janssen. "We waren de betere ploeg en kwamen verdiend op voorsprong. Nog voor rust kreeg Luis Suarez een rode kaart en toen was de wedstrijd eigenlijk gespeeld", zegt hij tegen FCUpdate.nl. Dat de wedstrijd na rust wat dood bloedde, is volgens hem vrij logisch. "Wij hoefden niet meer en Ajax wilde niet meer. Misschien ook met het oog op hun wedstrijd van woensdag tegen PAOK Saloniki, geen idee. Maar we kwamen niet meer in de problemen en hadden de wedstrijd eigenlijk eerder definitief af moeten maken. We hebben genoeg kansen op de 2-0 gehad." Ook matchwinner Luuk de Jong had gezien dat Ajax na rust niet alles op alles zette om een gelijkmaker, en een eventuele verlenging, uit het vuur te slepen. "Je kon wel merken dat er bij Ajax wat andere belangen speelden. Maar dat maakt ons verder niet uit, wij wilden deze prijs gewoon pakken en zijn er heel blij mee dat het gelukt is. Heerlijk om op deze manier, met een schaal in je handen, het seizoen te beginnen."


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>