Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Michel Preud'homme had wat meer willen zien

Michel Preud'homme had wat meer willen zien

Michel Preud'homme debuteerde zaterdagavond met het winnen van de Johan Cruijff Schaal bij FC Twente, maar toch was de Belgische trainer niet helemaal tevreden. De oud-doelman van de Rode Duivels zag dat zijn ploeg de wedstrijd tegen Ajax redelijk eenvoudig onder controle had. "Ik begrijp dat de ploeg met een voorsprong op zak voor zekerheid gaat, maar ik had graag wat meer willen zien. Als trainer ben je echter nooit tevreden", aldus Preud'homme.

De Belg werd in eigen land landskampioen met Standard Luik (2008) en won dit jaar de nationale beker met AA Gent. Preud'homme veroverde zaterdag zijn eerste prijs over de grens. "Ik ben heel blij voor de club en de ploeg, maar ik bekijk dit niet persoonlijk. Ik heb nog best wat aan te merken op ons spel, maar dat is al historie. Het is belangrijk dat we weer een trofee in de kast kunnen zetten, dat is goed voor een club."

Preud'homme is de derde buitenlandse trainer die de Johan Cruijff Schaal op zijn erelijst heeft staan. Eerder lukte dat zijn landgenoot Erik Gerets (2000 en 2001) en de Engelsman Bobby Robson (1998).

Bron: FC Update

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: admin op 01-08-2010 11:50

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nķ de Ä100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang Ä50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu Ä50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 01-08-2010 11:50

Michel Preud'homme debuteerde zaterdagavond met het winnen van de Johan Cruijff Schaal bij FC Twente, maar toch was de Belgische trainer niet helemaal tevreden. De oud-doelman van de Rode Duivels zag dat zijn ploeg de wedstrijd tegen Ajax redelijk eenvoudig onder controle had. "Ik begrijp dat de ploeg met een voorsprong op zak voor zekerheid gaat, maar ik had graag wat meer willen zien. Als trainer ben je echter nooit tevreden", aldus Preud'homme. De Belg werd in eigen land landskampioen met Standard Luik (2008) en won dit jaar de nationale beker met AA Gent. Preud'homme veroverde zaterdag zijn eerste prijs over de grens. "Ik ben heel blij voor de club en de ploeg, maar ik bekijk dit niet persoonlijk. Ik heb nog best wat aan te merken op ons spel, maar dat is al historie. Het is belangrijk dat we weer een trofee in de kast kunnen zetten, dat is goed voor een club." Preud'homme is de derde buitenlandse trainer die de Johan Cruijff Schaal op zijn erelijst heeft staan. Eerder lukte dat zijn landgenoot Erik Gerets (2000 en 2001) en de Engelsman Bobby Robson (1998).


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>