Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Alejandro Sabella is in gesprek met de Argentijnse bond

Alejandro Sabella is in gesprek met de Argentijnse bond

Alejandro Sabella is in gesprek met de Argentijnse bond over de functie van bondscoach. De oud-international moet het stokje overnemen van Diego Maradona.

Sabella is met Estudiantes in Sheffield voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen de plaatselijke United. 'Als fan en lid van deze club hoop ik niet dat het zijn laatste wedstrijd wordt bij Estudiantes', zei hoofd opleidingen Sergio Neveleff tegen de BBC

'We zijn er van overtuigd dat hij nog lang onze trainer blijft, maar nu is er de kwestie van de nationale ploeg', aldus Neveleff. 'In ArgentiniŽ is de positie van bondscoach de meest gewilde baan.'

De Argentijnse bond moest op zoek naar een nieuwe bondscoach, omdat Maradona te hoge eisen stelde aan een verlenging van zijn contract. Sabella heeft ervaring bij de nationale ploeg. De viervoudig international was assistent van Daniel Passarella tijdens het WK in 1998.

Bron: Erenieuws redactie

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: admin op 31-07-2010 13:04

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nķ de Ä100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang Ä50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu Ä50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 31-07-2010 13:04

Alejandro Sabella is in gesprek met de Argentijnse bond over de functie van bondscoach. De oud-international moet het stokje overnemen van Diego Maradona. Sabella is met Estudiantes in Sheffield voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen de plaatselijke United. 'Als fan en lid van deze club hoop ik niet dat het zijn laatste wedstrijd wordt bij Estudiantes', zei hoofd opleidingen Sergio Neveleff tegen de BBC 'We zijn er van overtuigd dat hij nog lang onze trainer blijft, maar nu is er de kwestie van de nationale ploeg', aldus Neveleff. 'In ArgentiniŽ is de positie van bondscoach de meest gewilde baan.' De Argentijnse bond moest op zoek naar een nieuwe bondscoach, omdat Maradona te hoge eisen stelde aan een verlenging van zijn contract. Sabella heeft ervaring bij de nationale ploeg. De viervoudig international was assistent van Daniel Passarella tijdens het WK in 1998.


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>