Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Drama voor Wojciechowski

Drama voor Wojciechowski

Een definitieve diagnose is er nog niet. Die kan pas maandag, na een mri-scan, gesteld worden. Maar het heeft er alle schijn van dat Pawel Wojciechowski de kruisband van zijn linkerknie gescheurd. Een dergelijke blessure zou de aanvaller van Willem II, overgekomen van SC Heerenveen, ruim een half jaar aan de kant houden.

Bij Willem II is het nieuws over de blessure van Wojciechowski (20) hard aangekomen. "Dit is natuurlijk op de eerste plaats een persoonlijk drama voor Pawel, hij maakte tijdens de voorbereiding een heel goede indruk en staat nu mogelijk lange tijd langs de kant", zegt technisch directeur Henry van der Vegt op de website van de Tilburgse club. "Daarnaast is het een forse tegenvaller voor Willem II. Juist nu we een frisse start willen maken, is het zuur met zo’n tegenslag te maken te krijgen."

Wojciechowski liep de blessure op in een oefenwedstrijd tegen Jong Ajax.

Bron: FC Update

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: admin op 31-07-2010 13:01

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nú de €100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang €50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu €50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 31-07-2010 13:01

Een definitieve diagnose is er nog niet. Die kan pas maandag, na een mri-scan, gesteld worden. Maar het heeft er alle schijn van dat Pawel Wojciechowski de kruisband van zijn linkerknie gescheurd. Een dergelijke blessure zou de aanvaller van Willem II, overgekomen van SC Heerenveen, ruim een half jaar aan de kant houden. Bij Willem II is het nieuws over de blessure van Wojciechowski (20) hard aangekomen. "Dit is natuurlijk op de eerste plaats een persoonlijk drama voor Pawel, hij maakte tijdens de voorbereiding een heel goede indruk en staat nu mogelijk lange tijd langs de kant", zegt technisch directeur Henry van der Vegt op de website van de Tilburgse club. "Daarnaast is het een forse tegenvaller voor Willem II. Juist nu we een frisse start willen maken, is het zuur met zo’n tegenslag te maken te krijgen." Wojciechowski liep de blessure op in een oefenwedstrijd tegen Jong Ajax.


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>