Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - FC Twente slaat dubbelslag na vertek Stam

FC Twente slaat dubbelslag na vertek Stam

FC Twente heeft een dubbelslag geslagen op de transfermarkt. De landskampioen, die eerder op de dag Ronnie Stam naar Wigan Athletic zag vertrekken, bevestigt op de clubwebsite de komst van Nacer Chadli en Roberto Rosales.

Zowel Chadli als Rosales tekende een contract voor drie seizoenen in Enschede. In de verbintenis van Rosales is tevens een optie voor een extra jaargang opgenomen. De spelers komen over van respectievelijk AGOVV en AA Gent.

De 20-jarige Chadli speelde de afgelopen drie seizoenen voor AGOVV. In die periode groeide hij uit tot de absolute smaakmaker bij de Apeldoorners, voor wie hij 28 goals maakte in negentig wedstrijden. Chadli is na Marc Janko en Emir Bajrami de derde aanvallende versterking van de regerend landskampioen.

Rosales (21) moet Stam doen vergeten bij de Overijsselaars. De vleugelverdediger is de tweede die deze zomer de overstap van Gent naar Enschede maakt. Zijn trainer Michel Preud’homme ging hem voor. Rosales, international van Venezuela, speelde drie seizoenen voor de Gent. Daarin doelpuntte hij in 66 competitieduels vijf keer.

Chadli en Rosales behoren niet tot de selectie voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal, zaterdag tegen Ajax. Pas volgende week vrijdag, in de Eredivisieopener bij Roda JC, kunnen ze hun debuut maken voor Twente.

Bron: FC Update

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: admin op 31-07-2010 12:17

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nú de €100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang €50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu €50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 31-07-2010 12:17

FC Twente heeft een dubbelslag geslagen op de transfermarkt. De landskampioen, die eerder op de dag Ronnie Stam naar Wigan Athletic zag vertrekken, bevestigt op de clubwebsite de komst van Nacer Chadli en Roberto Rosales. Zowel Chadli als Rosales tekende een contract voor drie seizoenen in Enschede. In de verbintenis van Rosales is tevens een optie voor een extra jaargang opgenomen. De spelers komen over van respectievelijk AGOVV en AA Gent. De 20-jarige Chadli speelde de afgelopen drie seizoenen voor AGOVV. In die periode groeide hij uit tot de absolute smaakmaker bij de Apeldoorners, voor wie hij 28 goals maakte in negentig wedstrijden. Chadli is na Marc Janko en Emir Bajrami de derde aanvallende versterking van de regerend landskampioen. Rosales (21) moet Stam doen vergeten bij de Overijsselaars. De vleugelverdediger is de tweede die deze zomer de overstap van Gent naar Enschede maakt. Zijn trainer Michel Preud’homme ging hem voor. Rosales, international van Venezuela, speelde drie seizoenen voor de Gent. Daarin doelpuntte hij in 66 competitieduels vijf keer. Chadli en Rosales behoren niet tot de selectie voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal, zaterdag tegen Ajax. Pas volgende week vrijdag, in de Eredivisieopener bij Roda JC, kunnen ze hun debuut maken voor Twente.


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>