Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Youssef El-Akchaoui weer geen Feyenoorder.

Youssef El-Akchaoui weer geen Feyenoorder.

Feyenoord klopte deze zomer opnieuw aan bij Youssef El-Akchaoui. Het kwam wederom niet tot een transfer, tot teleurstelling van de verdediger die daarop koos voor een dienstverband bij SC Heerenveen.

"Achteraf kan ik wel stellen dat ze me beter met rust hadden kunnen laten", zegt El-Akchaoui in Voetbal International. "Er werd me een vis voorgehouden, die er in werkelijkheid niet was. Ik vond het dus ronduit teleurstellend, omdat ze hun huiswerk niet goed hadden gedaan en mij lekker maakten met helemaal niets."

Volgens de Marokkaan had Feyenoord gezien de povere financiële mogelijkheden meer doordacht moeten optreden. "Je moet het zo zien: ik ga ook niet zonder geld of pinpas naar de supermarkt in de veronderstelling dat ik wel even met een volle boodschappenwagen terugkom. Zo lag ook de situatie bij Feyenoord, en dan had ik gelukkig de luxe dat ik met Heerenveen nog een geweldig alternatief had."

El-Akchaoui is nu tevreden met zijn Friese werkgever. "Iedereen wil een nieuwe start en met deze selectie is het mogelijk dat Heerenveen dé verrassing van dit seizoen gaat worden."

Bron: FC Update

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: admin op 30-07-2010 13:49

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nú de €100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang €50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu €50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 30-07-2010 13:49

Feyenoord klopte deze zomer opnieuw aan bij Youssef El-Akchaoui. Het kwam wederom niet tot een transfer, tot teleurstelling van de verdediger die daarop koos voor een dienstverband bij SC Heerenveen. "Achteraf kan ik wel stellen dat ze me beter met rust hadden kunnen laten", zegt El-Akchaoui in Voetbal International. "Er werd me een vis voorgehouden, die er in werkelijkheid niet was. Ik vond het dus ronduit teleurstellend, omdat ze hun huiswerk niet goed hadden gedaan en mij lekker maakten met helemaal niets." Volgens de Marokkaan had Feyenoord gezien de povere financiële mogelijkheden meer doordacht moeten optreden. "Je moet het zo zien: ik ga ook niet zonder geld of pinpas naar de supermarkt in de veronderstelling dat ik wel even met een volle boodschappenwagen terugkom. Zo lag ook de situatie bij Feyenoord, en dan had ik gelukkig de luxe dat ik met Heerenveen nog een geweldig alternatief had." El-Akchaoui is nu tevreden met zijn Friese werkgever. "Iedereen wil een nieuwe start en met deze selectie is het mogelijk dat Heerenveen dé verrassing van dit seizoen gaat worden."


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>