Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Mounir El Hamdaoui tekent alsnog

Mounir El Hamdaoui tekent alsnog

AMSTERDAM - Na al twee keer eerder zijn woord aan Martin Jol te hebben gegeven, is Mounir El Hamdaoui (26) dan eindelijk officieel Ajacied. De aanvaller komt voor een bedrag van vijf miljoen euro, dat kan oplopen tot zeven miljoen euro, over van AZ, tekent een contract voor vier jaar en zat vanochtend al in zijn nieuwe trainingspak in de kleedkamer van Ajax. Het officiële contract moet nog getekend worden. Ook Ajax heeft inmiddels op de eigen website de komst van El Hamdaoui bevestigd.

Mounir El Hamdaoui verruilt het AZ-shirt voor dat van Ajax. Met het aantrekken van de zo gewenste spits komt er een einde aan de soap, die precies een week geleden begon. AZ en Ajax bereikten al snel overeenstemming over de transfersom, maar het eerste gesprek tussen algemeen directeur Rik van den Boog, Jol en de speler – na Ajax-Chelsea – liep op niks uit. Zondag werd er verder gepraat en nadat de partijen aanvankelijk zonder akkoord uit elkaar gingen, meldde El Hamdaoui diep in de nacht telefonisch aan Jol toch met de voorwaarden in te stemmen.

Na een rondleiding op De Toekomst en de keuring op maandag was iedereen klaar om het contract te ondertekenen, maar kwam de Rotterdammer opeens met aanvullende eisen. Dezelfde avond zegde de zaakwaarnemer van El Hamdaoui Jol opnieuw toe dat alles in orde was, maar twee uur later volgde een telefoontje dat de aanvaller weer niet zou komen.

Door de vertraging was El Hamdaoui niet speelgerechtigd in de Champions League-voorronde tegen PAOK Saloniki. Het duel met de Grieken eindigde mede door het ontbreken van een echte spits in 1-1. Ook woensdag in Thessaloniki mag de oud-speler van onder meer Tottenham Hotspur, Willem II en Excelsior niet in actie komen. Wanneer El Hamdaoui officieel wordt gepresenteerd, is nog niet bekend.

Bron: Erenieuws redactie

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: admin op 30-07-2010 13:42

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nú de €100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang €50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu €50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 30-07-2010 13:42

AMSTERDAM - Na al twee keer eerder zijn woord aan Martin Jol te hebben gegeven, is Mounir El Hamdaoui (26) dan eindelijk officieel Ajacied. De aanvaller komt voor een bedrag van vijf miljoen euro, dat kan oplopen tot zeven miljoen euro, over van AZ, tekent een contract voor vier jaar en zat vanochtend al in zijn nieuwe trainingspak in de kleedkamer van Ajax. Het officiële contract moet nog getekend worden. Ook Ajax heeft inmiddels op de eigen website de komst van El Hamdaoui bevestigd. Mounir El Hamdaoui verruilt het AZ-shirt voor dat van Ajax. Met het aantrekken van de zo gewenste spits komt er een einde aan de soap, die precies een week geleden begon. AZ en Ajax bereikten al snel overeenstemming over de transfersom, maar het eerste gesprek tussen algemeen directeur Rik van den Boog, Jol en de speler – na Ajax-Chelsea – liep op niks uit. Zondag werd er verder gepraat en nadat de partijen aanvankelijk zonder akkoord uit elkaar gingen, meldde El Hamdaoui diep in de nacht telefonisch aan Jol toch met de voorwaarden in te stemmen. Na een rondleiding op De Toekomst en de keuring op maandag was iedereen klaar om het contract te ondertekenen, maar kwam de Rotterdammer opeens met aanvullende eisen. Dezelfde avond zegde de zaakwaarnemer van El Hamdaoui Jol opnieuw toe dat alles in orde was, maar twee uur later volgde een telefoontje dat de aanvaller weer niet zou komen. Door de vertraging was El Hamdaoui niet speelgerechtigd in de Champions League-voorronde tegen PAOK Saloniki. Het duel met de Grieken eindigde mede door het ontbreken van een echte spits in 1-1. Ook woensdag in Thessaloniki mag de oud-speler van onder meer Tottenham Hotspur, Willem II en Excelsior niet in actie komen. Wanneer El Hamdaoui officieel wordt gepresenteerd, is nog niet bekend.


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>