Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Verbeek geeft Mounir El Hamdaoui nog een maand

Verbeek geeft Mounir El Hamdaoui nog een maand

Mounir El Hamdaoui keerde na het voorlopig afketsen van de transfer naar Ajax terug in Alkmaar. AZ-trainer Gertjan Verbeek weet dat de onzekerheid nog minimaal een maand aanhoudt.

El Hamdaoui meldde zich woensdag weer in Alkmaar voor de training. De Marokkaanse aanvaller zet zijn zinnen op een transfer en staat aan de vooravond van een overstap naar Ajax. Tot er witte rook is, houdt Verbeek zijn aanvaller aan de kant.

De lokroep uit Amsterdam is voor El Hamdaoui nog niet verdwenen. 'Hij heeft me in een gesprek voor de training verteld dat hij graag naar Ajax wil, maar dat die club nu aan zet is', aldus de AZ-trainer in De Telegraaf.

'Mounir heeft gezegd dat hij nog een maand de tijd heeft om naar Ajax, dan wel een andere club te verkassen', aldus Verbeek. 'Mocht dat niet gebeuren, dan zet hij per 1 september de knop om en geeft hij zich voor honderd procent voor AZ.'

Bron: Erenieuws redactie

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: admin op 29-07-2010 16:20

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nķ de Ä100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang Ä50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu Ä50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 29-07-2010 16:20

Mounir El Hamdaoui keerde na het voorlopig afketsen van de transfer naar Ajax terug in Alkmaar. AZ-trainer Gertjan Verbeek weet dat de onzekerheid nog minimaal een maand aanhoudt. El Hamdaoui meldde zich woensdag weer in Alkmaar voor de training. De Marokkaanse aanvaller zet zijn zinnen op een transfer en staat aan de vooravond van een overstap naar Ajax. Tot er witte rook is, houdt Verbeek zijn aanvaller aan de kant. De lokroep uit Amsterdam is voor El Hamdaoui nog niet verdwenen. 'Hij heeft me in een gesprek voor de training verteld dat hij graag naar Ajax wil, maar dat die club nu aan zet is', aldus de AZ-trainer in De Telegraaf. 'Mounir heeft gezegd dat hij nog een maand de tijd heeft om naar Ajax, dan wel een andere club te verkassen', aldus Verbeek. 'Mocht dat niet gebeuren, dan zet hij per 1 september de knop om en geeft hij zich voor honderd procent voor AZ.'


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>