Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Smolov wil vertrouwen bij Feyenoord

Smolov wil vertrouwen bij Feyenoord

ROTTERDAM - Fedor Smolov is de opvallendste nieuwe speler bij Feyenoord dit seizoen. De 20-jarige, onder contract Dinamo Moskou, belooft trainer Mario Been en de Feyenoord-fans doelpunten als hij vertrouwen krijgt. ,,Ik scoor niet vaak, maar als ik een lange periode het vertrouwen krijg, komt dat wel."

Dinamo kan mij in de winter terughalen. Ik weet nu al dat ik dat niet wil. Ik wil het seizoen afmaken in Nederland. Ik wil een reeks wedstrijden spelen en mij doorontwikkelen. Dat kan bij Feyenoord.

Rotterdam is een opvallend rustige stad. Ik weet dat jullie daar anders over denken. Maar geloof me, het is niets vergeleken met Moskou. Smolov is een Rus van de nieuwe generatie. Geen stille, terughoudende en gesloten houding, maar iemand met een mening. Waar communiceren met de generatie van zijn vader, die lange achter het 'IJzeren Gordijn' geleefd heeft, lastig was, spreekt Smolov uitstekend Engels.

De aanvaller, die door trainer Mario Been meer als een nummer '10' wordt bezien, bleek al op jonge leeftijd over bovengemiddelde talenten te beschikken en via het kleine clubje Sokol en een jaar bij Saturn Moskou belandde Smolov bij het grote Dinamo Moskou. ,,Toen ik 17 was, debuteerde ik daar al op het hoogste niveau."

Ver verwijderd van zijn ouders - Moskou ligt 900 kilometer van zijn geboorteplaats Saratov - voelde Smolov de vrijheid. ,,De nieuwe generatie Russen is vrij en modern", zegt de man met diverse tatoeages. ,,Een met een afbeelding van Jezus. En mijn eerste was er eentje met de tekst 'Voetbal voor altijd in mijn hart'."

,,Alles liep naar wens, tot ik vorig seizoen plotseling nauwelijks meer aan speler toekwam. Ook dit seizoen - de competitie in Rusland is halverwege - speelde ik niet veel. Kevin Kuranyi (oud-Duits international, red.) werd aangetrokken en ik voelde dat het tijd was om vertrekken."

Oud-Feyenoorder Igor Korneev, de technische baas van Zenit Sint-Petersburg, tipte Feyenoords technisch directeur Leo Beenhakker. Smolov verkoos vervolgens zelf voor een avontuur in De Kuip boven een verhuur in eigen land.

,,Feyenoord heeft mij voor een jaar gehuurd, maar Dinamo heeft het recht om mij in de winterstop weer terug te halen. Ik weet nu al dat ik dat niet wil. Ik wil het seizoen afmaken in Nederland. Ik wil een reeks wedstrijden spelen en mij doorontwikkelen. Dat kan bij Feyenoord."

Voor Smolov, die voorlopig nog in een hotel in Ridderkerk slaapt, is de stap om binnenkort in Rotterdam te gaan wonen geen grote. ,,Het is een opvallend rustige stad. Ik weet dat jullie daar anders over denken. Maar geloof me, het is niets vergeleken met Moskou." (RED)

Bron: AD Sportwereld

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: admin op 29-07-2010 16:00

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nķ de Ä100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang Ä50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu Ä50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 29-07-2010 16:00

ROTTERDAM - Fedor Smolov is de opvallendste nieuwe speler bij Feyenoord dit seizoen. De 20-jarige, onder contract Dinamo Moskou, belooft trainer Mario Been en de Feyenoord-fans doelpunten als hij vertrouwen krijgt. ,,Ik scoor niet vaak, maar als ik een lange periode het vertrouwen krijg, komt dat wel." Dinamo kan mij in de winter terughalen. Ik weet nu al dat ik dat niet wil. Ik wil het seizoen afmaken in Nederland. Ik wil een reeks wedstrijden spelen en mij doorontwikkelen. Dat kan bij Feyenoord. Rotterdam is een opvallend rustige stad. Ik weet dat jullie daar anders over denken. Maar geloof me, het is niets vergeleken met Moskou. Smolov is een Rus van de nieuwe generatie. Geen stille, terughoudende en gesloten houding, maar iemand met een mening. Waar communiceren met de generatie van zijn vader, die lange achter het 'IJzeren Gordijn' geleefd heeft, lastig was, spreekt Smolov uitstekend Engels. De aanvaller, die door trainer Mario Been meer als een nummer '10' wordt bezien, bleek al op jonge leeftijd over bovengemiddelde talenten te beschikken en via het kleine clubje Sokol en een jaar bij Saturn Moskou belandde Smolov bij het grote Dinamo Moskou. ,,Toen ik 17 was, debuteerde ik daar al op het hoogste niveau." Ver verwijderd van zijn ouders - Moskou ligt 900 kilometer van zijn geboorteplaats Saratov - voelde Smolov de vrijheid. ,,De nieuwe generatie Russen is vrij en modern", zegt de man met diverse tatoeages. ,,Een met een afbeelding van Jezus. En mijn eerste was er eentje met de tekst 'Voetbal voor altijd in mijn hart'." ,,Alles liep naar wens, tot ik vorig seizoen plotseling nauwelijks meer aan speler toekwam. Ook dit seizoen - de competitie in Rusland is halverwege - speelde ik niet veel. Kevin Kuranyi (oud-Duits international, red.) werd aangetrokken en ik voelde dat het tijd was om vertrekken." Oud-Feyenoorder Igor Korneev, de technische baas van Zenit Sint-Petersburg, tipte Feyenoords technisch directeur Leo Beenhakker. Smolov verkoos vervolgens zelf voor een avontuur in De Kuip boven een verhuur in eigen land. ,,Feyenoord heeft mij voor een jaar gehuurd, maar Dinamo heeft het recht om mij in de winterstop weer terug te halen. Ik weet nu al dat ik dat niet wil. Ik wil het seizoen afmaken in Nederland. Ik wil een reeks wedstrijden spelen en mij doorontwikkelen. Dat kan bij Feyenoord." Voor Smolov, die voorlopig nog in een hotel in Ridderkerk slaapt, is de stap om binnenkort in Rotterdam te gaan wonen geen grote. ,,Het is een opvallend rustige stad. Ik weet dat jullie daar anders over denken. Maar geloof me, het is niets vergeleken met Moskou." (RED)


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>