Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Feyenoord in rechtzaak tegen Broomhall

Feyenoord in rechtzaak tegen Broomhall

ROTTERDAM - Feyenoord heeft een rechtszaak aangespannen tegen het bedrijf dat in 2007 en 2008 het Rotterdam-toernooi organiseerde. De veertienvoudig kampioen van Nederland is naar eigen zeggen al twee jaar bezig om anderhalve ton betaald te krijgen door organisator IEP, een bedrijf van de Brit David Broomhall.

Huisjurist Joris van Benthem van Feyenoord is erin geslaagd Broomhall in Engeland te traceren. ,,We hebben hem gedagvaard en er is een reactie gekomen van zijn advocaat", aldus Van Benthem.

IEP contracteerde grote clubs uit het buitenland voor het toernooi. In 2008 kwam het bedrijf hun verplichtingen niet na. Zo kregen Celtic, Tottemham Hotspur en Borussia Dortmund hun geld niet.

De Duitsers hielden het geld vervolgens in op de transferfee die zij aan Feyenoord moesten overmaken voor Ebi Smolarek. Dit was voor de Zuid-Hollanders het begin van een juridisch gevecht.

Broomhall is nog altijd actief in de voetbalwereld en Feyenoord wil dan ook - net als in het geval van Cardiff City, dat nog tonnen moet betalen voor Glenn Loovens - harde maatregelen te nemen. (RED)

Bron: AD Sportwereld

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: admin op 29-07-2010 15:56

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nķ de Ä100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang Ä50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu Ä50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 29-07-2010 15:56

ROTTERDAM - Feyenoord heeft een rechtszaak aangespannen tegen het bedrijf dat in 2007 en 2008 het Rotterdam-toernooi organiseerde. De veertienvoudig kampioen van Nederland is naar eigen zeggen al twee jaar bezig om anderhalve ton betaald te krijgen door organisator IEP, een bedrijf van de Brit David Broomhall. Huisjurist Joris van Benthem van Feyenoord is erin geslaagd Broomhall in Engeland te traceren. ,,We hebben hem gedagvaard en er is een reactie gekomen van zijn advocaat", aldus Van Benthem. IEP contracteerde grote clubs uit het buitenland voor het toernooi. In 2008 kwam het bedrijf hun verplichtingen niet na. Zo kregen Celtic, Tottemham Hotspur en Borussia Dortmund hun geld niet. De Duitsers hielden het geld vervolgens in op de transferfee die zij aan Feyenoord moesten overmaken voor Ebi Smolarek. Dit was voor de Zuid-Hollanders het begin van een juridisch gevecht. Broomhall is nog altijd actief in de voetbalwereld en Feyenoord wil dan ook - net als in het geval van Cardiff City, dat nog tonnen moet betalen voor Glenn Loovens - harde maatregelen te nemen. (RED)


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>