Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Ribery gaf alleen zakgeld

Ribery gaf alleen zakgeld

PARIJS - De Franse tv-zender M6 heeft de hand gelegd op politieverklaringen van Franck Ribéry. De sterspeler van Bayern München ontkent dat hij voor seks betaald heeft, het ging volgens hem enkel om wat zakgeld na de Beierse orgie met Kamel, Zahia en een ander luxehoertje.

De Franse international bevestigt dat hij niet wist dat Zahia Dehar minderjarig was. Opvallend is dat Zahia tegen de politie verklaarde dat het bij één Beiers uitje bleef omdat ze de 700 euro die Ribéry haar gegeven zou hebben in de gang van het hotel wat minnetjes vond. "In Parijs kan ik veel meer verdienen."

2.000 euro
"Ik heb 100 euro achtergelaten voor de twee meisjes als zakgeld", verklaarde Ribéry. "Daarmee konden ze dan iets eten en de volgende dag een stap in de wereld zetten, terwijl ik aan het trainen was. Ik had het hotel, het vliegtuig en het restaurant al betaald voor het hele gezelschap. Ik was al minstens 2.000 euro lichter. Die meisjes komen om seks met mij te hebben, eigenlijk vooral door mijn naam en omdat ik veel geld heb. Verder zijn ze op zoek naar vertier."

Seks met 2 meisjes
"In die hotelsuite die ik gereserveerd en betaald had, waren ook Kamel, Zahia en haar vriendin. Kamel en ik hebben toen seks gehad met de twee meisjes. We wisselden van partner in de

Bron: AD Sportwereld

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: admin op 29-07-2010 15:53

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nú de €100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang €50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu €50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 29-07-2010 15:53

PARIJS - De Franse tv-zender M6 heeft de hand gelegd op politieverklaringen van Franck Ribéry. De sterspeler van Bayern München ontkent dat hij voor seks betaald heeft, het ging volgens hem enkel om wat zakgeld na de Beierse orgie met Kamel, Zahia en een ander luxehoertje. De Franse international bevestigt dat hij niet wist dat Zahia Dehar minderjarig was. Opvallend is dat Zahia tegen de politie verklaarde dat het bij één Beiers uitje bleef omdat ze de 700 euro die Ribéry haar gegeven zou hebben in de gang van het hotel wat minnetjes vond. "In Parijs kan ik veel meer verdienen." 2.000 euro "Ik heb 100 euro achtergelaten voor de twee meisjes als zakgeld", verklaarde Ribéry. "Daarmee konden ze dan iets eten en de volgende dag een stap in de wereld zetten, terwijl ik aan het trainen was. Ik had het hotel, het vliegtuig en het restaurant al betaald voor het hele gezelschap. Ik was al minstens 2.000 euro lichter. Die meisjes komen om seks met mij te hebben, eigenlijk vooral door mijn naam en omdat ik veel geld heb. Verder zijn ze op zoek naar vertier." Seks met 2 meisjes "In die hotelsuite die ik gereserveerd en betaald had, waren ook Kamel, Zahia en haar vriendin. Kamel en ik hebben toen seks gehad met de twee meisjes. We wisselden van partner in de


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>