Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Hulpmiddelen niet op agenda FIFA

Hulpmiddelen niet op agenda FIFA

CARDIFF - De IFAB (International Football Association Board), het orgaan van de FIFA dat de spelregels van het voetbal bepaalt, buigt zich woensdag over arbitrage met vijf. In tegenstelling tot wat voorzitter Joseph Blatter eind juni beloofd had, staan de technologische hulpmiddelen niet op de agenda.

"De technische commissie van de IFAB komt woensdag 21 juli bijeen in Cardiff", stelt het persbericht van de FIFA. "Het enige agendapunt is het bestuderen en de eventuele goedkeuring van het verzoek van verschillende FIFA-leden om de twee komende seizoenen twee bijkomende scheidsrechters in te zetten in hun competities."

In mei had de IFAB goedgekeurd om de arbitrage met vijf, zoals het voorbije seizoen toegepast werd in de Europa League, verder te testen. In maart al had het bestuur elke technologische hulp uitgesloten.

Na twee scheidsrechterlijke blunders tijden het WK in Zuid-Afrika, waarbij Engeland en Mexico in hun achtste finale benadeeld werden, leken de geesten rijp voor hulpmiddeltjes. Blatter verklaarde toen zelfs dat het "belachelijk zou zijn om het dossier van de technologische hulp in juli in Cardiff niet te heropenen, na wat er gebeurd is".

Bron: AD Sportwereld

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: admin op 29-07-2010 15:49

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nķ de Ä100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang Ä50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu Ä50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 29-07-2010 15:49

CARDIFF - De IFAB (International Football Association Board), het orgaan van de FIFA dat de spelregels van het voetbal bepaalt, buigt zich woensdag over arbitrage met vijf. In tegenstelling tot wat voorzitter Joseph Blatter eind juni beloofd had, staan de technologische hulpmiddelen niet op de agenda. "De technische commissie van de IFAB komt woensdag 21 juli bijeen in Cardiff", stelt het persbericht van de FIFA. "Het enige agendapunt is het bestuderen en de eventuele goedkeuring van het verzoek van verschillende FIFA-leden om de twee komende seizoenen twee bijkomende scheidsrechters in te zetten in hun competities." In mei had de IFAB goedgekeurd om de arbitrage met vijf, zoals het voorbije seizoen toegepast werd in de Europa League, verder te testen. In maart al had het bestuur elke technologische hulp uitgesloten. Na twee scheidsrechterlijke blunders tijden het WK in Zuid-Afrika, waarbij Engeland en Mexico in hun achtste finale benadeeld werden, leken de geesten rijp voor hulpmiddeltjes. Blatter verklaarde toen zelfs dat het "belachelijk zou zijn om het dossier van de technologische hulp in juli in Cardiff niet te heropenen, na wat er gebeurd is".


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>