Eredivisie nieuws
Eredivisie nieuws - Titel moet voor FC Twente geen last zijn

Titel moet voor FC Twente geen last zijn

Met de 2-1 nederlaag in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Getafe kwam dinsdag voor FC Twente een einde aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zaterdag openen de Tukkers de nieuwe jaargang met het duel om de Johan Cruijff Schaal met Ajax. De vrijdag daarna trappen ze het nieuwe Eredivisieseizoen af bij Roda JC.

Op de persdag gaf Michel Preud’homme, de nieuwe trainer van Twente, aan dat de voorbereiding niet makkelijk is geweest vanwege de latere terugkeer van een aantal internationals. “Daardoor hebben we er niet vanaf het begin met z’n allen kunnen staan om toe te werken naar het eerste competitieduel”, legde de Belg uit. “Ook heb je dan te maken met verschillende inspanningen die de spelers moeten doen en dan is het moeilijk om de groep op hetzelfde niveau te krijgen.”

Ondanks de lastige voorbereidingsperiode wil landskampioen Twente ook komend seizoen voor de prijzen spelen. De Enschedeërs willen in de top-vijf eindigen en zich rechtstreeks plaatsen voor Europees voetbal. Vanzelf zal dat echter niet gaan, weet Preud’homme. “Tegenstanders zullen komend seizoen gemotiveerder zijn omdat ze tegen de kampioen spelen”, vervolgt hij. “Voor de spelers is dat een nieuwe ervaring en ze moeten leren leven met het etiquette van de kampioen. Wij moeten proberen eer te doen aan de titel van vorig seizoen. We moeten namelijk vertrouwen putten uit het kampioenschap. Het moet geen last op onze schouders zijn.”

Bron: FC Update

img == ""){ echo"";} else{ echo "";} ?>


Gepost door: admin op 29-07-2010 15:34

Kan jij een beetje pokeren? Pak dan nú de €100,- Poker Bonus!"; break; case 2: echo "Waag veilig en legaal een gokje op alle sportevenementen via Unibet.net en ontvang €50,- GRATIS!"; break; case 3: echo "Geld inzetten op voetbal wedstrijden en winnen! Nu €50 gratis! "; break; case 4: echo "Ben jij goed in het voorspellen van uitslagen? Win keiharde euro's! "; break; case 5: echo "Speel vanaf je luie stoel de leukste casino games en win te gekke geldprijzen!"; break; } ?>
Reacties
Er zijn nog geen reacties gepost.

"; } else { $sql = "SELECT * FROM reacties WHERE nid = ".$id.""; $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); while($list = mysql_fetch_object($res)){ ?>

Gepost door: op 29-07-2010 15:34

Met de 2-1 nederlaag in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Getafe kwam dinsdag voor FC Twente een einde aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zaterdag openen de Tukkers de nieuwe jaargang met het duel om de Johan Cruijff Schaal met Ajax. De vrijdag daarna trappen ze het nieuwe Eredivisieseizoen af bij Roda JC. Op de persdag gaf Michel Preud’homme, de nieuwe trainer van Twente, aan dat de voorbereiding niet makkelijk is geweest vanwege de latere terugkeer van een aantal internationals. “Daardoor hebben we er niet vanaf het begin met z’n allen kunnen staan om toe te werken naar het eerste competitieduel”, legde de Belg uit. “Ook heb je dan te maken met verschillende inspanningen die de spelers moeten doen en dan is het moeilijk om de groep op hetzelfde niveau te krijgen.” Ondanks de lastige voorbereidingsperiode wil landskampioen Twente ook komend seizoen voor de prijzen spelen. De Enschedeërs willen in de top-vijf eindigen en zich rechtstreeks plaatsen voor Europees voetbal. Vanzelf zal dat echter niet gaan, weet Preud’homme. “Tegenstanders zullen komend seizoen gemotiveerder zijn omdat ze tegen de kampioen spelen”, vervolgt hij. “Voor de spelers is dat een nieuwe ervaring en ze moeten leren leven met het etiquette van de kampioen. Wij moeten proberen eer te doen aan de titel van vorig seizoen. We moeten namelijk vertrouwen putten uit het kampioenschap. Het moet geen last op onze schouders zijn.”


Reageren
ip; } if($_POST['naam'] == "") { echo "Je moet een naam invullen, ga terug.
"; } if($ipcheck == $ip) { echo "De laatste reactie is al van jouw het is niet mogelijk om meerdere berichten achter elkaar te posten.
"; } elseif($_POST['bericht'] == "") { echo "Je moet een bericht invullen, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[A-Za-z0-9\-_ ]+$",$_POST['naam'])){ echo "Voor je naam mag je geen gekke tekens gebruiken, ga terug.
"; } elseif (eregi('http', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (eregi('www', $_POST['bericht'])){ echo "Je bericht mag geen links bevatten, ga terug.
"; } elseif (!eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$_POST['email'])){ echo "Je moet een bestaand emailadres invullen, emailadres word niet zichtbaar voor andere bezoekers, ga terug.
"; } else { $datuma = date(d); $datumb = date(m); $datumc = date(y); $datum = "".$datuma."-".$datumb."-".$datumc.""; $query="INSERT INTO reacties (rid, naam, email, bericht, ip, nid, datum) VALUES ('','".$_POST['naam']."','".$_POST['email']."', '".$_POST['bericht']."','$ip','$id','$datum')"; $result=mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo"Je reactie is succesvol toegevoegd."; //database toevoegen } } else { $googleurl = eregi_replace(" ","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(":","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(";","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("-","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("_","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("\"","_",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("http://","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace("www.","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".nl","*",$googleurl); $googleurl = eregi_replace(".com","*",$googleurl); echo"
Naam
Email
Bericht

"; } } include "footer.php"; ?>